Kategoriarkiv: Hus & hem

Nya perspektiv, ny inspiration, nya infallsvinklar

Ett alldagligt vardagsrum som ingen riktigt använder till något annat än att slänga sig ned i en liten sliten soffa efter jobbet och kvällsmaten, för att sedan halvsitta där slaviskt blängandes på en förrädiskt och hypnotisk televisionsapparat täckt i damm; en timme, två timmar, kasta fjärrkontrollen i väggen, borsta tänderna, hoppa i säng. Med rätt möblemang och val av material, arrangemang och färger och ljusreglering går detta att förändra och förvandla till ett rum som inspirerar till fest, evangemang och kreativt skapande.
 
En soffa tillverkad i naturmaterial och klädd i vad helst för möbeltextil du själv önskar, må det vara färgglatt, mönstrat, blå, rosa, röd, turkos, plommon, rödorange, med blomdekor eller i mönster fyllda och uppgjorda av traditionsklingande fantasifulla figurer. Kan du inte riktigt bestämma dig kan du ju alltid välja att ytterligare komplementera med andra textilier i form av kuddar eller plädar.
 
Lägg sedan till en specialanpassad mediamöbel för att effektivt dölja allt vad heter fula sladdar och blinkande små svartgråa lådor. Rikta om fokus mot ett soffbord som öppnar för, och skriker om, koppunderlägg och rykande varma koppar med te, en skål med snacks, och sällskapsspel.
 
Oavsett utgångläge och din avsikt gör du gott i att tillåta dig inspireras av Norrgavels vida uttömmande produktkatalog och hitta energin att förädla ditt hem till förmån för ditt eget välbefinnande och allmänna trivsel. Få mer inspiration för inredning hos Norrgavel!

Högeffektiv pellets i absolut ren form

Som en annan del av Deromegruppen, Derome Pellets har utmärkt sig via sina noggrant producerade varor, från spån till pellets.

Råvaran som är rent sågspån är spill från sågverket som sedan binds ihop med hjälp av det naturliga ämnet lignin som garanterar att pellets förblir kompakt under lång tid. Med en verksamhet som fungerar i ett slutet system, förekommande av främmande ämnen i pellets ar nästan uteslutet vilket ger produkten en högre kvalité.

Anläggningen i Kinnared förvarar cirka 8000 ton pellets i sina silo som sedan levereras antingen på pall i säckar á 16 kg styck eller som bulk-lösvikt. Bulkförsäljningen sker inte bara till privat bruk utan även till företag, kommunala fastigheter, värmeverk och inom lantbruk. Värmecentraler som används av skolor, äldre boende eller andra kommunala fastigheter har gått över från klassiska energikrävande värmekällor till mer effektiva biobränslebaserade sådana, med pellets som alternativ. Inte mindre än 556 myndigheter är avropsberättigade på SKIs nya ramavtal Bränslepellets 2013-2 där sociala och etiska krav ställs. Ramavtalet erbjuder avropande myndigheter konkurrenskraftiga priser genom takpriser och förnyad konkurrens-utsättning mellan sammanlagt fem leverantörer uppdelade på fyra geografiska anbudsområden.

Hyra lägenhet Göteborg

Letar du lägenhet och känner att det börjar bli hopplöst! Tillsammans med oss på andrahand.se hittar du mycket enklare ett boende. Nu kan din dröm äntligen uppfyllas och då med ett boende som du länge letat efter. Om du blir medlem hos oss har du alla chanser du kan få med de annonser som vi har på vår sajt. Vill du hyra bara för ett par veckor eller kanske för en längre tid? Ja det finns alla möjliga varianter att välja på vår sajt. För dig som är i faggorna att hyra ut din lägenhet är det mycket enkelt att lägga in din annons. Du väljer själv om du vill ha inne din annons i endast 30 dagar eller 60 dagar och sedan förnyar du annonsen hur enkelt som helst. Kika in på vår sajt och hitta ditt boende en gång för alla tillsammans med oss på andrahand.se. Välkommen!

 

 

Taktolar i trä

Söker du certifierade takstolar? Hos oss på Derome Träteknik har vi takstolar till rätt pris och i flera olika utföranden. Vi har fyra olika varianter på våra takstolar. Standard, Protect, Ekonomi och Takfot. Kika in på vår sajt och hitta din takstol du önskar och dessutom till ett mycket bra pris.
Alla våra takstolar är CE-märkta för att uppfylla EU:s hälso-, miljö och säkerhet-, krav vilket vi på Derome alltid är noga med att uppfylla. Du som företagare hittar alla dina kvalitetsprodukter hos oss och du kommer att få hjälp av våra duktiga och erfarna konstruktörer. Dom kommer självklart att hjälpa dig med att hitta den bästa produkten vare sig det gäller takstolar eller bjälklag.
Vi på Derome gruppen är Sveriges största familjeägda träindustri och sedan 1947 förädlar Derome träråvaran från skog till färdigt hus. Med oss som leverantör kan du känna dig trygg.  Varmt välkommen som kund till oss!

Isolering med lösull

Ska du isolera? Då har du kommit till rätt plats! Lösullsisolering är vi på isolerproffs proffs på. Hos oss får du proffsig hjälp och vi har bra priser på våra isoleringar. Alla priser kan du se på vår sajt och där får du även tips på andra isoleringar.

Läs mer