Nya perspektiv, ny inspiration, nya infallsvinklar

Ett alldagligt vardagsrum som ingen riktigt använder till något annat än att slänga sig ned i en liten sliten soffa efter jobbet och kvällsmaten, för att sedan halvsitta där slaviskt blängandes på en förrädiskt och hypnotisk televisionsapparat täckt i damm; en timme, två timmar, kasta fjärrkontrollen i väggen, borsta tänderna, hoppa i säng. Med rätt möblemang och val av material, arrangemang och färger och ljusreglering går detta att förändra och förvandla till ett rum som inspirerar till fest, evangemang och kreativt skapande.
 
En soffa tillverkad i naturmaterial och klädd i vad helst för möbeltextil du själv önskar, må det vara färgglatt, mönstrat, blå, rosa, röd, turkos, plommon, rödorange, med blomdekor eller i mönster fyllda och uppgjorda av traditionsklingande fantasifulla figurer. Kan du inte riktigt bestämma dig kan du ju alltid välja att ytterligare komplementera med andra textilier i form av kuddar eller plädar.
 
Lägg sedan till en specialanpassad mediamöbel för att effektivt dölja allt vad heter fula sladdar och blinkande små svartgråa lådor. Rikta om fokus mot ett soffbord som öppnar för, och skriker om, koppunderlägg och rykande varma koppar med te, en skål med snacks, och sällskapsspel.
 
Oavsett utgångläge och din avsikt gör du gott i att tillåta dig inspireras av Norrgavels vida uttömmande produktkatalog och hitta energin att förädla ditt hem till förmån för ditt eget välbefinnande och allmänna trivsel. Få mer inspiration för inredning hos Norrgavel!